Horne Forsamlingshus

Generalforsamling

Der blev d. 21. marts 2018 afholdt generalforsamling i Horne Forsamlingshus.

 I den forbindelse lidt information om året der er gået 2017:

Vi har i 2017 været heldig at få en donation fra Spar Nord Fonden, som er gået til indkøb af lydudstyr til Revyen og Børneteateret Oscar, derudover er der blevet investeret i nye stole og borde til den lille sal samt udvidet depoterne for Revyen og Børneteateret.

Huset havde lagt billet ind på borgerbudget 2017 for at kunne renovere de slidte trægulve i hele huset, men fik desværre ikke stemmer nok. Det er vi selvfølgelig kede af, da vi jo ikke får kommunalt tilskud til hverken drift eller vedligehold og derfor skal prøve at spare op til disse ting af vores overskud. Men da listen over ting, som bør laves er lang, er det en svær øvelse. Derfor håber vi, at I vil bakke op om Forsamlingshuset ved at indbetale medlemsgebyret for 2018.

2017 har også været godt, når vi ser, hvor mange der er kommet til brunch. Der har stort set været udsolgt hver gang, hvilket har den sideeffekt, at der kommer mange og ser, hvad vi har fået lavet i huset for at gøre det mere attraktivt. Stor tak til Brunchholdet for deres store arbejdsindsats.

Huset var i oktober 2017 vært for Efterårsfesten, hvor årets Hornebo blev kåret, valget faldt meget velfortjent på Inge Von Essen. Stort tillykke til hende.

Julestuen sidst i november 2017 var også en stor succes med mange spændende udstillere og købelystne gæster.

Bestyrelsen blev i 2017 forstærket med Inge Henriksen, som vi byder velkommen.

Anne-Mette Tornhøj valgte at stoppe i bestyrelsen efter mange års fantastisk arbejde, så der er en plads ledig.

Bestyrelsen har konstitueret sig således:

Formand: Carsten Lorenzen

Næstformand: Helle Jacobsen

Sekretær: Heidi Bild Granby

Kasserer: Carsten Lindegård

Øvrige bestyrelsesmedlemmer: Tina Jungfeldt og Inge Henriksen