Horne Forsamlingshus

Donation fra Sydbank Fonden

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Stor donation til børneteater og forsamlingshus i Horne

Sydbank Fonden, repræsenteret af filialchef i Sydbank i Faaborg, Martin Birkholm, var i tirsdags forbi Horne Forsamlingshus under prøverne til Børneteateret OSCAR’s sommerforestilling.

Grunden til besøget var en overrækkelse af en donation på 21.993 kr. Børneteateret OSCAR og Horne Forsamlingshus havde søgt Sydbank Fonden og et par andre fonde om støtte til indkøb af lydudstyr, til brug både for Børneteateret OSCAR og Horne Forsamlingshus.

’Der skal bruges mixer, trådløse mikrofoner og højtalere’, fortæller formand for Børneteateret OSCAR, Michael Bernsdorf Jungfeldt.

’Horne Revyen får også gavn af udstyret,’ siger en glad Heidi Bild Granby, fra bestyrelsen i Horne Forsamlingshus. ’Ved jubilæumsforestillingen i vinter var der lidt knas med lyden, så det er virkelig dejligt, at vi nu kan få udstyr, der kommer til at høre til i forsamlingshuset’ fortsætter hun.

Børnene, der fik afbrudt deres øveaften, gjorde da også store øjne, da Martin Birkholm overrakte symbolet på donationen, en stor smartphone i pap med Swipp-kvittering for overførsel af de 21.993 kr.

Vi bruger jo ikke check mere, siger Martin Birkhom. Det er i øvrigt ikke hverdagskost, at han får lov at overrække så store beløb. ’Typisk ligger donationerne på 10-15.000 kr., og det er sjældent, at der gives hele det ansøgte beløb’, slutter han.  Bestyrelsen for Sydbank-Fonden har dog i dette tilfælde valgt at imødekomme ansøgningen med hele det ansøgte beløb.

Børneteateret OSCAR’s sommerforestilling Hit’Godskontoret spiller i Horne Forsamlingshus lørdag, den 18. juni kl. 16.00 og søndag den 19. juni kl. 12.00. Billetterne, der koster 25 kr. for voksne og 10 kr. for børn/pensionister købes ved indgangen.