Kære medlemmer!


Vi fra bestyrelsen håber, at I fortsat vil støtte op om Horne Forsamlingshus. Det koster uændret 100 kr. at være medlem (2019). Vi beder om, at beløbet indbetales på Forsamlingshusets konto, reg.nr. 0828 og kontonr. 0002553120, eller på mobilepay nr. 86699, til registrering må i gerne skrive navn eller adresse. Hvis du/I allerede har betalt for 2019, så se bort fra dette.

Huset havde lagt billet ind på borgerbudget 2018 til indkøb af projektor samt lærred. Det lykkedes ved jeres hjælp at samle flest stemmer – Tusind Tak for det. Det hele er sat op, så der nu er projektor både den store samt lille sal, så nu håber vi at I vil bruge det.

Brunch har stort set meldt alt optaget i 2018. Det er dejligt der har været så mange forbi dette hyggelige fællesskab. Brunch dage i 2019 har allerede været godt i gang og de holder nu sommerpause. Vi fra bestyrelsen er taknemmelige for den store arbejdsindsats brunchholdet yder.

I oktober 2018 blev der budt indenfor til en udsolgt Irsk aften, hvor Årets Hornebo også blev kåret. Valget faldt meget fortjent på Dorte Barber. Der blev serveret irsk stuvning samt underholdt med irsk folkemusik. Stemningen var høj og barens udvalg af irsk øl slap alt for hurtigt op. Tak for en god aften.

Julestuen sidst i november 2018 var ikke så velbesøgt som tidligere, nok af flere årsager. Udstillerne samt de gæster der lagde vejen forbi hyggede sig. Bestyrelsen har dog besluttet at der ikke bliver julestue i 2019.

Den netop overståede revy var igen i år fantastisk. Teksterne var sjove og aktuelle og der blev som altid taget gas på land og by. Holdet bag revyen blev i år forstærket af både sminkører samt nyt revyorkester.

Bestyrelsen blev i 2018 forstærket med Carsten Clement, som vi byder velkommen.

Tak til ALLE der støtter Horne Forsamlingshus.

På bestyrelsens vegne

Carsten Lindegaard

Kasserer